NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN

NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN

NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN
2016.10.25.
 
A Forma 1 Club 2016. október 25-én nyílt napot tartott a tagjai részére. A részvétel teljesen ingyenes volt, kizárólag regisztrálni kellett az eseményre.
 
A résztvevő autósok lehetőséget kapnak arra, hogy jobban megismerjék a versenypályát, saját magukat pedig próbára tegyék.
 
A Forma-1 Club nyílt napnak három fő programeleme volt:
 
 

  1. Egy kis szabályismeret
A sportszakma jeles képviselői vezetéstechnikai és vezetésbiztonsági szempontból készítették fel a résztvevőket a rájuk váró programra. Az alapvetően fontos szabályok, előírások megismerése segítette a pályán való helyes viselkedés elsajátításában, a versenyirányításban tett látogatás során pedig a résztvevők bepillanthattak a Forma–1 kulisszái mögé.
 
  
 
  1. Élményvezetés saját autóval
A célegyenes végén a féktáv, a Mansell-kanyar vagy éppen a sikán egyaránt tartogatott kihívásokat. A nyílt nap résztvevői mindezt a saját bőrükön tapasztalhatták meg – tizenöt perces „futamok” során, 8 turnusban, turnusonként 25 autóval.
 
  
 
  1. Hungaroring pályalátogatás
Amit eddig nem tudtál a Hungaroringről – idegenvezetéssel felfedezhetted a pálya „titkait”, amelyeket nézőként, a versenyhétvégék során biztosan nem láthattál.

 

Köszönjük a Forma 1 Club tagjainak, hogy részvétükkel hozzájárultak a 2016. évi Formula 1 Magyar Nagydíj sikeréhez a Hungaroringen. Találkozunk 2017-ban is!